Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3604 üzenetére
Koszonom a segitseget, ugy tunik, megoldodott a javaslataiddal!
-
TXT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3602 üzenetére
Igen, van SCAN gomb, lefutott es kiadta, ami elerheto. Mit nezzek, hogyan tovabb?
-
TXT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3600 üzenetére
Csak Apple gepek vannak itthon
Hol es hogyan probalgatom vegig? Bocs, ha LAMA kerdes, nekem nem az!
-
TXT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3598 üzenetére
Ezt most nem tudom akkor megoldani. Gondot okoz, ha nem tudom/juk milyen wifi halozatok vannak es milyen csatornan kommunikalnak vagy tovabb tudunk lepni enelkul is?
-
TXT
őstag
válasz
Intruder2k5 #3594 üzenetére
-
TXT
őstag
Ami adott:
T-Home 30Mbit-es net, Cisco EPC3925 routerWi-Fit hasznalva szinte agyrem, amit produkal!
Legtobb esetben vagy reszben, vagy egyaltalan nem tolti be rendesen a megnyitni kivant oldalakat es ha megis, nagyon hosszu idot vesz igenybe! Kulonosen a kozossegi oldalakat b@szik betolteni, mintha blokkolva lennenek vagy en nem is tudom... Megneztem, vajon egy 1080p-s videot youtube-on hajlando-e betolteni, de hosszu gondolkodas, aztan kicsit megy, majd ujjab gondolkodas akar percekig is....! WTF???
Mobilneten siman betolt barmit a telefon is, igy biztosra velem, hogy a routerrel lehet valami.Otlet, megoldas sracok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest