Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kajarin

csendes tag

válasz Gubek-Einste #4200 üzenetére

TPlinkes Archert kikapcsoltam, szétszedtem, mert nem hozott javulást. Cisco beállítása mind a gyári, csak a nevét írtam át "Lakiek"-ra, illetve van rajta egy extender, de külön beállítást nem csináltam semmire. Channelt tettem át 11-re, az tűnt a legbarátságosabbnak.

Archer C8 megy vissza iponba, elvileg 14 napig vissza kell hogy vegyék, esetleg megpróbálok venni egy másik vevőegységet, 300-asat, ahogy írtad, hátha jobb lesz. Ha nem, az is megy vissza, és ha egyszer felmérgelem magam, áthúzok egy kábelt, és csókolom :((( :W

• kajarin

csendes tag

Sziasztok!

Pár hete hozzánk is elért a 120-as net (T-home), ellenben ez csak kábelen akaródzik lejönni.. a vevő egységem egy tp link tl-wn722n, mely elvileg tudja a 150 mbps-t.. Gyakorlatilag viszont leginkább 72 mbps-es kapcsolat jön létre a Cisco EPC3925 és közötte, nem számít hogy a ház egyik szobájába vagyok a túloldalt, 5 falon át, vagy épp a Cisco mellett 5 centire. Néha összejön neki a 150-es kapcsolat, akkor elég jól jön (80-100 mbps között), de az eseteg 80%-ban jó, ha 40 mbps-t eléri.
    A másik gond, hogy érezni hogy "akad".. fél-fél másodpercre leesik a mutató nullára, majd egyből vissza. Akkor is ha 80-100 mbps
    Jelerősség végig "kíváló" a windows szerint..

Másik. vettem egy TP-Link Archer C8-at, mely ugyebár AC-s szabványú, de ugyan azzal a 150-es N-es usb-s vevővel használtam egész nap. Köztük 72mb/s-es kapcsolat jött létre winfos szerint, speedtest-en mérve fix egyenes vonalat csinálta 60 mbps-el. Egyszer sem volt kevesebb, de nagyon ritkán ment fel 65-re is (viszont ezzel nem volt "akadás"

Mi lehet itt a baj? az új Archer c8-al nem akadozik, de "csak" 60-at tud, a Cisco néha 80-100, esetek többségében 30-40mbps, és akadósan... tanácstalan vagyok, hetek óta olvasom a fórumokat..

Még egy dolog: kábelen természetesen minden jó, 120 lejön, ahogy kell..

Új hozzászólás Aktív témák