- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
blikkk
csendes tag
Nem kaphatok. Csak ezt. Most cseréltem az adslt kábelnetre, mert többet nem volt net mint volt. A szerelő kerek perec megmondta, hogy CSAK ezt a FOST adják már. (lehet az iptelefon miatt). Nekem fos. Átlag Gizinéninek jó, nekem nem. Nem is lenne baj, ha át lehetne tenni bridge módba, LEGÁLISAN, nem meghekkelve. De sajnos nem lehet, így az egész rohadt net nem igazán jó arra amire használnám. Tudom, ha nem tetszik, váltsak szolgáltatót. Nem tehetem. Ez a tré nevű bűnszövetkezet megvette a XVI. kerületi önkormányzatot, más szolgáltató nem jöhet ide. Nem tudok másnál előfizetni. Nem vitatkozni, okoskodni jöttem, hanem a problémámra megoldást találni. THX
-
blikkk
csendes tag
Üdv!
Most kaptam egy ilyen fost a trétől. No-Ip-t szeretnék vele frissíteni. Kb 100 kliens csatlakozik rá (minimális adatforgalommal), gondolom az is gáz. Visszaolvastam, megpróbáltam bridge módba tenni, át is tudom váltani, de mentésnél a fekete hátteres 503-forbidden hibát kapom. Van erre valami megoldás? Ez volt az új "test" soft nagy tudása, hogy kilőtte ezt az okosságot? Kábelmodemet már nem hoznak, csak ezt a szemetet. Eszem megáll ettől a "szolgáltató"-tól. Tplink 1043-mat szeretnék utánatenni. Ötlet? Hiába, a fajtik összefognak. Vagy fizess a trének fix ip-t, havi 1500 körül, vagy fizess a dyndnsnek. Kohn bácsi erre mondja: Ügyes
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forrmell.enn
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest