- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarquesG
csendes tag
válasz
dr.bubo #1013 üzenetére
Beléptem a cisco kezelőfelületére,-applicatons and gaming- ott elvileg a "port range forwarding" lehetőségnél kell valamit beírni( volt ahol az ip címemet írták, illetve a kliensem port számát) nah innen akadtam el!!!!
A kliensem port számát megtaláltam, de hogy azzal mit kezdjek hova írjam be illetve az ip cimemel mit kezdjek hova írjam be és milyen formába , nah innen sötét a dolog nekem, tudnál segíteni benne!?Előre is köszönöm: Marq
-
MarquesG
csendes tag
Sziasztok!
(#1002) Hozzászólás-nál leírtak minden problémámat, szintén ilyen routerem van, és kb 2hónap után vettük észre, hogy Utorrent kliensnél, azt írja seedelek, de az oldal nem számolja el a seedemet, ebből problémám adódott...
Most végül elértem idáig, hogy tudom mi az oka annak , hogy tiltottak a kedvenc oldalamról, azzal az indokkal h nem seedelek...
-Mivel nem csak én tapasztaltam ilyen problémát, ezért olvasgattam, de az itt leírtak szerint sem jött össze megoldanom a problémát!!!
Emberek vagyunk ,mindannyian az élet más és más területén lévő dolgok megoldásában jeleskedünk, SAJNÁLOM ,HOGY NEKEM ENNYI VÁLASZ UTÁN SEM SIKERÜLT MEGOLDANOM, ha valaki lenne olyan kedves és türelmes, hogy nagyon szájbarágósan esetleg leírná , hogy mit tegyek nagyon hálás lennék, akár privátban , vagy akár itt nyilvánosan, hátha másnak is segítene ezzel aki lehet ,hogy szintén nem járt sikerrel, de nem mert segítséget kérni azok után h olvasható több megoldás is....Köszönettel: Marq
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged