- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarquesG
csendes tag
Sziasztok!
(#1002) Hozzászólás-nál leírtak minden problémámat, szintén ilyen routerem van, és kb 2hónap után vettük észre, hogy Utorrent kliensnél, azt írja seedelek, de az oldal nem számolja el a seedemet, ebből problémám adódott...
Most végül elértem idáig, hogy tudom mi az oka annak , hogy tiltottak a kedvenc oldalamról, azzal az indokkal h nem seedelek...
-Mivel nem csak én tapasztaltam ilyen problémát, ezért olvasgattam, de az itt leírtak szerint sem jött össze megoldanom a problémát!!!
Emberek vagyunk ,mindannyian az élet más és más területén lévő dolgok megoldásában jeleskedünk, SAJNÁLOM ,HOGY NEKEM ENNYI VÁLASZ UTÁN SEM SIKERÜLT MEGOLDANOM, ha valaki lenne olyan kedves és türelmes, hogy nagyon szájbarágósan esetleg leírná , hogy mit tegyek nagyon hálás lennék, akár privátban , vagy akár itt nyilvánosan, hátha másnak is segítene ezzel aki lehet ,hogy szintén nem járt sikerrel, de nem mert segítséget kérni azok után h olvasható több megoldás is....Köszönettel: Marq
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 5
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest