Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkaspók
tag
válasz
Farkaspók #835 üzenetére
Nem jutottam előbbre, hogy bridge módba kapcsoljam eme remeket. Írtam a T-nek, ezt válaszolták:
"Kedves Ügyfelünk!
Bridge módban a nevezett eszköz nem működik. Amennyiben az SSH probléma nem oldódott még meg, akkor javaslatunk, hogy a KeepAliveTimeout állítása adhat megoldást, amit Windowsban lehet konfigurálni. VPN-nek működnie kell, ha nem tudja beállítani, akkor Szuperszerviz külön díjért segít a beállításokban. Elérhetőségi telefonszámuk: 1722
Amennyiben az eszköz megfelelően működik és biztosítja az internet szolgáltatást, akkor annak cseréje nem indokolt, valamint az egyéb igénybevett szolgáltatások meg is gátolhatják azt. Eszközcserére egyedi kérést, igényt nem tudunk figyelembe venni és ha mégis cserére kerül sor, az sem garancia arra, hogy működik az, amit Ön szeretne.
Megértését köszönjük!"
Amit említ ssh problémát, az az hogy eldobja az ssh kapcsolatokat kb. 10 perc múlva, ha nincs rajta forgalom. Egyébként, ugyanez a probléma jelentkezik jónéhány LinkSys router-en is (amíg nem rak rá az ember OpenWrt-t.) Amikor VPN-t ír, akkor meg nyilván ipsec-re gondol, meg sem fordul a fejében, hogy létezik pl. openvpn is. Mindenesetre a válaszból látszik, hogy mennyire foglalkoztatja őket a dolog. Igazából nem is számítottam másra, csak gondoltam először megpróbálom a normális utat. Próbálkozom még, aztán ha végképp nem megy, bedobom a mikróba pár másodpercre, aztán cserélhetik egy más fajtára!
Addig is azonban belenéztem a lementett config-ba, de sajnos nyomát sem találom a bridge módnak. Ha van az olvasók között UPC-s, akinek ilyen route-re van, legyen szíves küldjön egy config-ot (vagy csak azt a részét, ahol a mód van megadva)! A sem baj, ha router-ként működik, akkor is ott lesz a config-ban a lényeg. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tisztázta az N1 kódnevű fejlesztés körüli pletykákat az NVIDIA vezetője
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest