Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkaspók
tag
Sziasztok!
Nekem epc3925-E15-13-v302r12911-111020c verziójú modemem van, ezen sajnos nem működnek a fellelhető módszerek, hogy bridge módba lehessen kapcsolni. Nézegettem az Administration / Management oldal forrását és arra jutottam, hogy ha a vége felé a <input type="hidden" name="preWorkingMode" value=1> kódban az 1-est átírom 2-esre, és nyomok egy mentést, akkor az talán bridge módba kapcsolja. Ki is próbáltam, Chrome-al módosítottam a kódot, save, de nem történt semmi.
Simán látszik, hogy tudja a bridge módot, mert pl. var secModes = ["router", "bridged"]; kód is fellelhető a forrásban, csak a T kigyomlálta hogy át lehessen kapcsolni. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne mégis megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest