- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
-
stopperos
senior tag
válasz
tt124307 #1824 üzenetére
Te az egész forráskódot kidobod, vagy csak beszúrod azt a working mode részt, ami kell?
Mert úgy tűnik nekem, hogy túl sok kódot raksz be, és amiatt halódik meg. Amikor először csináltam nekem is ez volt, injektálás után a text mező kitöltődött, és mikor átváltottam, halál. Resetelni kellett.
A korábbi fw-n is volt password mező. Csak az HTML Code rész kell, ami a kommentben is van. A <!-- connection mode --> rész elé szúrd be az oldal forrásába, 459. sor nálad.
A szerver oldalon még mindig megvannak a router-bridge kódok, ami kell az átváltáshoz, tehát azzal nem lesz gond. Működni fog, azzal a 18 új sorralRemélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest