- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Hát ezt csak csendben mondom, mert a szolgáltató eszközökbe ugyebár nagyon nem kellene belenyúlni, de ezeknél nem is annyira magával a routerrel, hanem a táppal szokott előbb probléma lenni, van amikor úgy elpukkan, hogy levágja a megszakítót is. Tehát ha értesz hozzá, abba lehet megéri belekukkantani, hátha találsz benne felfújódott darabot. Esetleg ha van kéznél másik kompatibilis tápod, próbáld ki azzal is, de magát az eszközt inkább ne bontsd meg. De az is lehet, ha besétálsz az ügyfélszolgálatra a táppal, akkor kapsz másikat. Telekom-ot nem ismerem ilyen szempontból, de UPC cseréli így a tápot, távirányítót.
-
-
-
-
Sok Telekom-os CISCO-ban benne sincs már benne ez az IP Pass-Through menüpont, de állítólag amelyikben van is, egy reset után abból is eltűnik. Sőt, még amelyikbe benne van is, nem mindben működik. Én is találkoztam olyannal, amibe hiába írtuk a MAC címet, b@szott felvenni a külső IP címet a rákötött router, de végülis azért volt aki azt írta, hogy megy neki.
Ha nem sikerül beüzemelni, akkor rákötöd a saját routert, DMZ-be teszed a WAN IP címét, a CISCO-n a WiFi-t kikapcsolod, és a saját router DHCP szerverben DNS-nek megadod a Google szervereit, hogy ezzel se a CISCO legyen terhelve, hanem a kliensek közvetlenül kapják meg a 8.8.8.8 és 8.8.4.4 IP címeket. Ezzel gyorsul is a DNS lekérdezés, mert három helyett első lépcsőben érik el a kliensek a DNS-t.
-
Sasos
senior tag
Szerintem nem fog menni.
De ha jól értem akkor az a cél, hogy "A" gép DMZ-be rakása mellett "B" gép továbbra is elérhető legyen bizonyos portokon. Ha játék miatt kell a DMZ, akkor feltételezem Windows. Ha Windows akkor netsh-val tovább dobathatod a kívánt portokat win alól. Itt egy pár példa hozzá. Ha már nem játszol, és nincs a gép DMZ-ben, akkor pedig a router úgyis a megadott IP-re küldi majd a megadott portokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest