- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle1
csendes tag
-
Eagle1
csendes tag
Ezt is probaltam... a tortenet ua.
az EPC wifijet ki is kapcsoltam (az olyan messze van tolem, hogy kar mennie... de amikor ment az se szamitott semmit)Nincsen az EPC-n valami beallitas, amiben esetleg ez kulonbozik mas "primitiv" routerektol? Mert ha mas routerre dugom akkor tok jol kapok IP-t mindenhol... Nem tudom, hogy ez mi a franctol fugg... a hazam van elatkozva?
-
Eagle1
csendes tag
Kihasznalnam en sokmindenre, csak elso kanyarban az mukodjon, hogy megy mind a 2 wifije normalisan.
Jelenleg Bridge modban van, dhcp off, es egy normal cat6-os kabellel oszekotve a cisco egyik portjaval (tobb portban is neztem). ssid be van allitva mind a 2 wifihez mas-mas, WPA2 personal...
Olyan van "neha", hogy a 2.4-en is kapok IP-t amit a cisco oszt ki, de ilyen 3000-es pinget produkal
Aztan lecsatlakozok, es rendszerint nem is tudok ujra felcsatlakozni mar. Mintha valami utkozes lenne, pedig csak 1 dhcp van a rendszerben. (probaltam kettovel is, mas tartomanyban, de ugy se volt jobb)
Repeater modba hogyan tudom tenni? En azt nem ertem, hogy Bridge modban, miert csak az 5-os wifire kepes kiosztani normalisan az IP-t??? (meg a LAN-ra) semmifele ilyen iranyu beallitast nem lattam sehol.
Illetve bevittem az irodamba a cuccot, radugtam a TPlinkes ottani routerre, es gond nelkul ment minden... magyaran nem valoszinu h HW hiba van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest