Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A Wi-Fi jelszavát a Setup/Quick setup menüben találom? Nézegetem már egy ideje, de mást nem találtam.
És nevet hogyan lehet megadni a jelszó mellett? Most azt nem kér, elég neki a jelszó. -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi szépen a választ!
(Ne haragudj a nyakatekert megfogalmazás miatt, de az ide vonatkozó szókincsem és szakmai ismeretem kb. nulla.) Úgy értem, hogy ha kikapcsolom a Wi-Fi-t, akkor ugye nem lehet a tudtomon kívül úgy visszakapcsolni, ha az illető nincs a modemhez kábellel kapcsolódó számítógép előtt, illetve a lépcsőházban található Telekomos "doboz" megbuherálásával vagy bármi más módon. Azaz egy általam kikapcsolt Wi-Fi-hez egy trükkös ember képes-e kapcsolódni bármilyen ügyeskedésnek köszönhetően?
A csatlakozott eszközök csak annyi ideig láthatóak a listán, amíg csatlakozva vannak vagy valami naplóban alaposan megnézhetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És nevet hogyan lehet megadni a jelszó mellett? Most azt nem kér, elég neki a jelszó.