Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
HegeGabi
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szervusztok!
A topik címadó modeme miatt vagyok itt - mi másért
. És remélem, hogy talán tud valaki segíteni a problémámon.
Olyan helyzet adódott, hogy beújítottam egy ASUS routert egyéb okokból kifolyólag, és szeretném azon keresztül beállítani a házi hálózatot mind kábelen, mind Wifi-n.
Idővel eljutottam arra a pontra, hogy akkor kikapcsoljuk a T-Home által biztosított EPC3925 modemen a Wifi kapcsolatot.
Nem sikerült.
A Setup/Quick Setup részen a Wifi beállításik opcióknál egyik rádiógomb sem aktív (Enabled/Disabled).
Ha ráklikk Disabled-re, majd save, várakozás, oldalújratöltés, majd ugyanúgy egyik sem aktív, és van Wifi hálózat.
A Wireless lapon, a WPS fülön Disabled-re van állítva a Wi-Fi Protected SetupTM.
A Radio Settings fülön a Wireless Interface szintén nincs bejelölve. Ha Disabled-re klikk, majd Save, akkor oldalújratöltés, és eltűnik a rádiógomb kijelölés. A hálózat megmarad, a modemen világít a Wifi bekapcsolt állapotát jelző led.Kedves Intruder2k5, elnézésedet kérem, hogy a te hozzászólásodra válaszoltam, de mindez azért van, mert olyan képet linkeltél, ami a nálam levő router felügyeleti/beállítási oldalai között nincs.
Kérdésem az lenne, hogy valami gond van a modemmel? Régi a firmware? Vagy túl új?
Miért nem tudom kikapcsolni a Wifi-jét? Miért nincs olyan lap a beállítások között, mint amit Intruder2k5 linkelt?Előre is köszönök bárminemű segítséget.
Még akár azt is, ha azt ajánljátok, forduljak a T-hez
.Köszönettel, Üdv, HegeGabi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. És remélem, hogy talán tud valaki segíteni a problémámon.