- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stopperos #2182 üzenetére
szerintem úgy nézhet ki a dolog, hogy bizonyos felosztás szerint terítik az új firmware verziót - tehát nem mindenki kapja meg egyszerre -, és utána adott egy intervallum, amikor központilag még nem indul újra az eszköz, de mivel már rendelkezésre áll a friss firmware, a felhasználói újraindításra lefrissül, viszont ha a meghatározott intervallumban nem történik meg a felhasználó által - vagy esetleges áramszünet miatt - az eszköz újraindulása, úgy azt központilag rákényszerítik, így megoldva a frissítést.
amíg adott területen nem áll rendelkezésre a friss firmware, addig hiába történik meg az eszköz újraindítása, nem tud lefrissülni, egy korábbi frissítéssel így voltam én is, sokan írták/linkelték itt a fórumon, hogy már a friss firmware van fent adott eszközön, nálam csak nem frissül többszöri kikapcsolásra sem, aztán már nem is foglalkoztam vele, és néhány hét elteltével egy délelőtt azt vettem észre, hogy az éjszaka lekúszott a friss firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest