- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #406 üzenetére
Hát így felment, ott figyel a páncél vagy mi, de azt gondolnám ha már lehet válsztani mi települjön, akkor az fel is megy, de az antivirust nem tudom külön levenni, vagy igen? Mert most az avast is fenn van, és amennyire olvastam az antivirus rész nem túl jó a comodban..
-
Gááboor
tag
válasz
blattida #402 üzenetére
Nincs ikon. Másodszorra is felraktam. Pedig be van kapcsolva, biztonsági központ jelenti.... Most akkor mi van ilyenkor. Lehet az a baaaj -pedig nem kellene- , hogy a cis -ből csak a tűzfalat raktam fel? Se a tálcán se az asztalon... a telepítési mappában sem látok semmi parancs ikont....
-
Gááboor
tag
hello.
Kérdés. Hol található bármilyen ikon, amivel előhívhatom a comodo tűzfal beállításait. Elvileg feltelepült, ellenőrzött is most meg csak egy safesurf nevü ikon virít ott lent. A cis- ből csak a tűzfalat raktam fel az avast mellé.
Meg ki vettem a jelölést, hogy tooltbart sem kérek még is ott volt a böngészőben.
Addig is keresgélek......
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest