- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duncanx
csendes tag
válasz
duncanx #9135 üzenetére
szervusztok
Úgy tűnik sikerült a "laptop" problémát megoldani. ( ...bár az eredendő hiba okát nem sikerült kiderítenem )
Megosztom veletek, hátha segít más hasonló gondján.
A telepítés egy win 8.1 (64) -re történt, amin kizárólag a driverek és a legfrissebb win frissítések voltak telepítve.
Egy "cispremium_installer_6100_08" ; 2014. augusztus 24. letöltésű ( CIS 7 ) lett telepítve.
A telepítőn jobb egérgombot nyomva, a felugró ablakban a "kompatibilitási problémák megoldása" sort választottam.
Ennek eredményeként egy windows 7 beállítást ajánlott/javasolt, amit jóváhagytam és úgy telepítettem.
A telepítés végeztével a gép működése megfelelő.
A klaviatúra, tapipad, és a normális rendszerleállítás működik.
A CIS egyenlőre a telepítési alapbeállításokon.
Bizakodom. -
duncanx
csendes tag
Szervusztok
Nekem hasonló problémám van a laptopommal mint athomeatka-nak http://mobilarena.hu/tema/cis_comodo_internet_security/hsz_8985-8985.html
és elvégeztem amit tanácsoltatok: http://mobilarena.hu/tema/cis_comodo_internet_security/hsz_8986-8986.html , sajnos eredménytelenül.
Annyival egészül ki a problémám, hogy a Widows 8.1 (64)-el egy közös data particiót használok a linuxommal.
A data, linux alól simán elérhető volt symlinkekkel és még csak nem is kelett parancssorban felcsatolnom az fstab-ba a particiókat.
No ezek elszáltak és nem érem el a datát linux alól.
Ugyanazt írja ki mint amikor a windos gyors indítási módban van.
A kérdésem, hogy a CIS mit csinál a particiós táblával, hogy ezt produkálja?
Gyanítom, hogy inkább a win leállítása a bekapcsoló gombal nem szabályos folyamatot futtat, mivel nem elég a gombot megnyomni, hanem folyamatosan nyomni kell.
Így visszajutunk az eredeti problémára (lsd. hsz_8985 ).
Amíg Windows 7 wolt a gépen nem volt semi problémám a CIS-el és nagyon szeretném ezt használni továbbra is, mivel évekig tökéletesen működött.
A comodo fórumát már hetek óta böngészem, de nem találtam megoldást.
Tegnap felraktam a 8 bétát szűz gépre és a probléma ugyan az.
Összefoglalva: nem tudom megoldani, hogy a saját klaviatúra, tapipad működjön, továbbá a leállítási folyamatot csak szabálytalanul lehet végrehajtani. Erre keresek megoldást.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- PlayStation 5
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest