- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duncanx
csendes tag
válasz
duncanx #9135 üzenetére
szervusztok
Úgy tűnik sikerült a "laptop" problémát megoldani. ( ...bár az eredendő hiba okát nem sikerült kiderítenem )
Megosztom veletek, hátha segít más hasonló gondján.
A telepítés egy win 8.1 (64) -re történt, amin kizárólag a driverek és a legfrissebb win frissítések voltak telepítve.
Egy "cispremium_installer_6100_08" ; 2014. augusztus 24. letöltésű ( CIS 7 ) lett telepítve.
A telepítőn jobb egérgombot nyomva, a felugró ablakban a "kompatibilitási problémák megoldása" sort választottam.
Ennek eredményeként egy windows 7 beállítást ajánlott/javasolt, amit jóváhagytam és úgy telepítettem.
A telepítés végeztével a gép működése megfelelő.
A klaviatúra, tapipad, és a normális rendszerleállítás működik.
A CIS egyenlőre a telepítési alapbeállításokon.
Bizakodom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest