Hirdetés
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Tapasztalta már közületek valaki azt, hogy a comodo rengeteget ír a ProgramData\Comodo\signatures\b0031199.cav file-ba? Nálam 7 óra alatt 839 MB-t írt összesen 1679 alkalommal... Jelenleg ez a file 430 MB.
Onnan vettem észre, hogy napi 1-2 GB adat írás történik az SSD-re akkor is, ha nem csinálok semmit... Utánajártam és ezt találtam.
A comodo oldalán találtam kb. pont 1 éves posztokat ezzel kapcsolatban, de újat nem. Lehet ezzel valamit kezdeni az uninstall-t leszámítva?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Notimon a CIM pro 10 trial periódus lejárt. Gondoltam majd visszavált a free verzióra - ahogy évekkel ezelőtt tette, amikor utoljára kipróbáltam.
Viszont nem állt vissza és csak aktiválni lehet új kulccsal. Van arra lehetőség, hogy visszaállítsam az ingyenes verzióra vagy ez kuka és a free verzió telepítése a megoldás?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Feltelepítettem egy programot sandboxban, évén, hogy nem bízom benne. Most uninstallnám, de az uninstall nem tud lefutni.
Hogy lehet az ilyen programot eltávolítani anélkül, hogy kiengedném?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest