-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcc
aktív tag
Mennyire megbízható a vírusirtója? Mert azt látom, hogy 2 napja nem frissítet.
-
fcc
aktív tag
Helló!
Feltettem a tűzfal mellé a vírusirtóját is a comodonak.
Van valami beállítás amit ki/be ajánlott kapcsolni?
Jelenleg fut minden (hips, elszigetelő, virusscope, honlapszűrés), állapottartó a vírus irtó és biztonságos a tűzfal beállítása. Amíg csak a tűzfalat használtam minden ki volt kapcsolva. Az adat bázist frissíti automatikusan? -
fcc
aktív tag
Új verziót jelez a frissítő. Valakinek van vele tapasztalata, valami hiba?
-
fcc
aktív tag
"Frissítések érhetők el" Csak épp nem tudja letölteni.
-
fcc
aktív tag
Helló!
Frissíteni akartam a 10-es Comodo-ra, persze nem sikerült. Letöröltem, és visszatettem a 8-ast, de ezzel az üzenettel indul mindig a gép. Mi a fenét lehet kezdeni vele? A hibaüzenet akkor is megmarad, ha letörlöm a tűzfalat. -
fcc
aktív tag
Hol van a biztonsági mentés, nem találom? Újra szeretném telepíteni, és a beállításokat szeretném elmenteni, visszaállítani.
-
fcc
aktív tag
Helló!
Tegnap frissített a Comodo, azóta nem tudok új játékot telepíteni(virtuális meghajtóról), még azt sem ami már telepítve van. Programfutás hiba 5.
Mind 2 gépen ugyan ez van, hiába kapcsolom ki a tűzfalat akkor se sikerül. Lehet vissza kell raknom az előző verziót, vagy van valami új beállítás? -
fcc
aktív tag
-
fcc
aktív tag
Egy hete ujra telepítettem a comodot. De még mindig kérdezősködik, olyan alkalmazásoknál is amiket tudom, 100%-ra, hogy már engedélyeztem neki. Mi a fenét lehet vele csinálni?
-
fcc
aktív tag
válasz
blattida #4442 üzenetére
Teljesen biztos. Viszont valamiért nem tudtam frissíteni, letöltöttem a legfrissebb verziót.
Sőt "letörölni" se lehetett a régit, valami végzetes hálózati hiba és nem talája .msi telepítőt.
De azért nem is indult el.
A vége, rendszer visszaállítás, májusi állapot. Ott viszont még csak a 4-es volt, jelezget is hogy van friss verzió. -
fcc
aktív tag
Az 5-ös comodo kikapcsolásával több programnak a telepítője nem indul el. Ha visszakapcsolom a tűzfalat lefut a telepítője a proginak. Azért szoktam kikapcsolni, hogy ne kérdezzen annyit telepítésnél, hamarabb végzek.
Mi lehet a baj, rossz beállítás? Látom van újjabb comodo, de nem frissít a mostani?
-
fcc
aktív tag
válasz
blattida #2862 üzenetére
Működik az anélkül is, eddig is működött, csak most a 4-es comodoval megbolondult. Egy karbantartó progi. A dns/rpc kapcsolódást korábban nem kérte, így nem is kellett letiltanom. Csak a netre akart menni régebben, annak a tiltásával meg vígan működött. Mind1 akkor használom hálózat nélküli kapcsolatban.
-
fcc
aktív tag
Hi!
Van egy progi aminek ha engedem a dns/rpc klienhez való hozzáférést, akkor kérdés nélkül kimegy a netre. Ha nem engedem akkor kérdez, hogy mehet e, de akkor meg nem müxik.
Valami ötlet, hogy kellene beállítani a tűzfalat, hogy működjön is, de ne kolbászoljon a netre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest