- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
blattida #9311 üzenetére
Így próbáltam először én is, akkor nem sikerült, de szerintem most jó. Meg most vettem észre, hogy a comodo-ban csak úgy lehet megadni az ip-t, hogy 4x3 karakter, nekem meg az egyik pl: így néz ki: 209.197.29.0. A comodo meg így írja be: 209.197.029.000. Gondolom a végén nem számít, de a 29-nél ez számít valamit vagy nem?
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy tudok bizonyos IP-tartományokat blokkolni a tűzfalban? Találtam egy leírást, úgy csináltam ahogy írta, de ha cmd-ben ping-gel ellenőrzöm az IP-t, akkor simán mér, nem írja, hogy blokkolva volna. Öcsémnek kéne játékhoz, konkrétan Counter Strike: Global Offensive-hez, mert le akarja tiltani ezeket az IP-ket, hogy itt ne keressen szervereket. (ha ez számít valamit) -
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy felraktam a Comodo Firewall-t, de valamiért nem indul el a win betöltődésekor. Feladatkezelő-Folyamatok alatt van egy "COMODO Internet Security",de a widget, meg a tálcán lévő ikon hiányzik. Valami ötlet? Lehet a a rendszerleíróból hiányzik valami?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest