- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Feltelepítettem az irodában egy XP-s (SP3) teszt gépre. Illetve itthon virtuális gépre (Linux alatt - szintén XP SP3).
SecureDNS-t bekapcsoltam a telepítéskor az alap beállításokkal. Frissítettem az adatbázist, illetve futtattam egy vírus keresést. Semmi mást beállítást nem hajtottam végre. Kérdésem, mit érdemes állítani? Pár dolog ami jó lenne:
- Ne fogja meg nagyon a gépet (AVG free volt eddig, azzal nem volt gond)
- Ne sokat kérdezzen (Ne kelljen mindig oda rohangálnom a gépekhez. Az még játszik, hogy valószínűleg hétvégén telepíteném, így először többet kérdezhet, amíg elindítok minden használt alkalmazást).
- Automatikusan töltse le az adatbázis és az alkalmazás frissítéseit, és utóbbinál se kérdezzen telepítésnél.
Ezek megoldhatóak? Olvasgatom a topikot, de rengeteg hozzászólás van.
Továbbá:
Az miért van, hogy lefuttatva a LeakTestet (alap beállításokon) én is csak 20 vagy 30 pontot kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest