- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Üdv!
Még csak most próbálgatom ezt a comodo-t és már most nem értem. Safe módban van minden és ilyenkor mikor megy a torrent kliens, a tray ikonján le nyilak és fel nyilak voltak, értem miért. aztán a comodo telepítés után először szerettem volna nyomtatni és alert-ezet nekem valamit amire én olyan valamit választottam hogy install mode vagy nem tom, valami ilyesmit. Ekkor tudtam nyomtatni de megváltozott a tray ikonja és már nem mutat le-és fel nyilakat rajta. Ez mit jelent most? Vissza kéne állítanom hogy mutassa az adatforgalmi nyilakat vagy így is jó vagy még jobb? És miért?
Minden segítséget előre is köszönök. -
band1103
őstag
Köszi a türelmet. Azért szoktam félni az ilyenektől nehogy valami szar törölhetetlen leiratkozhatatlan hírleveleket meg spamokat kapjak kéretlenül. Mivel nem tudok angolul ezért esélyem sincs hogy a regisztrációnál elhárítsam az ilyen veszélyeket.
blattida: Igen, írd oda hogy NEKED egyértelmű. Én sajna még csak annyit sem tudok angolul hogy hogy kell mondani azt hogy szeretlek és szvsz nem vagyok egyedül.
S W A T: Tényleg! Mit jelent az aláírásod?
-
band1103
őstag
válasz
blattida #530 üzenetére
Köszi a segítő szándékot
! Viszont:
- az oldal angol én meg nem véletlenül keresem a comodo magyarítást, talán azért mert nem tudok angolul
- azt azért levettem hogy regisztrálni kell, pedig ez volt az egyik feltétel hogy ne keljen.Máshogy máshonnan nem tudom beszerezni? Esetleg valaki nem tudná eljuttatni nekem e-mail-ba? Nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest