Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Az általános beállításokon belül az 1. Felhasználói felületen Lődd ki a pipákat. Én a tanácsok mutatását és a hang lejátszását riasztáskor meghagytam. A többi elől kivettem a pipát. Amúgy szokott felugrani ablak, de ritkán. Gondolom, mivel free, ezt el kell viselni, de nem volt eddig sem vészes nekem ezekkel a beállításokkal.
Az a "fej" szerintem a privdog lesz. (ha kékes színü) Bővítmény a böngészőkhöz, letilt, blokkol káros/ártó dolgokat pl. google analytics, stb. Én is most tettem fel.
_________________________________________________________________Ma tettem fel egy jó takaritás után a mostani 7-est. Eddig jól muzsikál, kicsit többet kérdezett nekem, mint a 6-os. Egyből proaktívra állítottam és bekapcslva hagytam a viruscopot is.
Tűzfal: Egyénin van A riaztási freq.: közepes
HIPS: Bizt. mód
Homokozó: Részben korl. mód
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest