Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
blattida #8449 üzenetére
,,Már gondoltam rá, de majd az új ismertetőbe rakok majd, csak megvárom a hetest, már csak azért is, mert abban lesznek új funkciók és megint változik a felület. " Rendben, szuper
(#8448) borix Nem hiszem, hogy a Comodo fog okozni fagyást a gépen. ( a NAVról el tudom képzelni ). Azt hogy mások mit mondanak, az egy dolog. A felhasználók nagy része nem nagyon ért a géphez, a karbantartásához főleg nem.
Én szerintem azért lassult a gépük, mert túlterhelték. Sajnos hajlamos rá az ember, akartlanul is. Felteszel pár programot, amit havonta egyszer ha használsz, de azért jó ha van, viszont a folyamata minden bootnál betölt. Ezért nincs mit csodálkozni, ha egy régi Win telepítés belassul.
Egyik gépem olyan állapotban volt már, hogy legszívesebben újra telepítettem volna, annyira be volt lassulva, pedig nem rossz vas. Sajnos nagyon nehezen visszaállítható adatok is voltak rajta. Win Patrol-al korlátoztam az automatikusan induló alkalmazásokat és folyamatokat, Revo Uninstaller-el lekapartam a felesleges programokat, Bitdefender IS-t lecseréltem Webrootra = Mintha újra telepítettem volna a gépet. Azóta száguld.
Szóval a lényeg, nem hiszem, hogy a Comodo-tol idővel belassulna a géped, ettől nem kell félni. Ha mégis lassulás van, akkor nem egyből az AV-re kell kenni a dolgot, hanem mondjuk egy WinPatrol-al szétnézni, hogy mi tölt be automatikusan, mert azok ott fognak kocogni a háttérben végig.
A legtöbb ember azt hiszi sajnos, hogy ha egy alkalmazásnak egyszerü a felülete, vagy csak a háttérben fut, biztos nem használ sok erőforrást. Sajnos nem ez a valóság, pl dropbox pici kliense a háttérben futva nekem 50 - 100 MB RAM-ot szokott enni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest