Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
blattida
üzenetére
,,Már gondoltam rá, de majd az új ismertetőbe rakok majd, csak megvárom a hetest, már csak azért is, mert abban lesznek új funkciók és megint változik a felület. " Rendben, szuper

(#8448) borix Nem hiszem, hogy a Comodo fog okozni fagyást a gépen. ( a NAVról el tudom képzelni ). Azt hogy mások mit mondanak, az egy dolog. A felhasználók nagy része nem nagyon ért a géphez, a karbantartásához főleg nem.
Én szerintem azért lassult a gépük, mert túlterhelték. Sajnos hajlamos rá az ember, akartlanul is. Felteszel pár programot, amit havonta egyszer ha használsz, de azért jó ha van, viszont a folyamata minden bootnál betölt. Ezért nincs mit csodálkozni, ha egy régi Win telepítés belassul.
Egyik gépem olyan állapotban volt már, hogy legszívesebben újra telepítettem volna, annyira be volt lassulva, pedig nem rossz vas. Sajnos nagyon nehezen visszaállítható adatok is voltak rajta. Win Patrol-al korlátoztam az automatikusan induló alkalmazásokat és folyamatokat, Revo Uninstaller-el lekapartam a felesleges programokat, Bitdefender IS-t lecseréltem Webrootra = Mintha újra telepítettem volna a gépet. Azóta száguld.
Szóval a lényeg, nem hiszem, hogy a Comodo-tol idővel belassulna a géped, ettől nem kell félni. Ha mégis lassulás van, akkor nem egyből az AV-re kell kenni a dolgot, hanem mondjuk egy WinPatrol-al szétnézni, hogy mi tölt be automatikusan, mert azok ott fognak kocogni a háttérben végig.
A legtöbb ember azt hiszi sajnos, hogy ha egy alkalmazásnak egyszerü a felülete, vagy csak a háttérben fut, biztos nem használ sok erőforrást. Sajnos nem ez a valóság, pl dropbox pici kliense a háttérben futva nekem 50 - 100 MB RAM-ot szokott enni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest