Hirdetés
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Többek kötött az ilyen hibák miatt írtam korábban, hogy kissé korai volt kiadni a hatost, illetve azt is, hogy bugos meg döcögős.
Ezeket már sokan jelentették, remélhetőleg hamarosan orvosolják is, ez az új hips koránt sem hibátlan, az egyéb bosszantó vagy idegesítő bogarakról nem i beszélve...
már én is lekúrtam a gépről, nem is egyszer...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Lényegében nem nagy probléma ,de kellemetlen ,idővel csak megoldódik.
Vannak hibák de ez érthető ugye a widget-en lévő fel és le töltések pontatlan jelzése.Időnként,felugró ablak ,melyet el se tudok olvasni mit akar ,mert addigra eltűnik. -
hamyka
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Váu

Értesz ám hozzá

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már én is lekúrtam a gépről, nem is egyszer...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)