- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida #517 üzenetére
xp sp3, bekapcsolt frissitéssel(eredeti). Még mellette figyel egy spybot is, az se csinált semmit, pedig a saját kis vackaimat is meg szokta fogni....
Felraktam, kapcsolodtam a netre, gugli a kezdőlap, el kezdtem nézni a menüjét a comodonak, már nyomtam volna rá a virusadatbázis frissítésre és beugrott ez a retek...Ami még érdekesebb hogy azóta semmi, nem került elő. Ugy emlékeztem ez újraindulás után megint megjelenik kísérteni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest