- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz blattida #1348 üzenetére
persze időközben megtaláltam...
lényegében sokmindent én sem használok az ie-ből sem,max a kedvenceket,meg nagyritkán az ff-ben downthemall addont.nagyjából ennyi.szeretem ha minél nagyobb a hasznos felület,meg szeretem ha biztonságosan netezek.erről a sandboxie gondoskodik nálam.
most próbálom a sárkányt és elég gyorsnak tűnik.
-
W666W
tag
válasz blattida #1348 üzenetére
Nekem a Chrome-mal annyi a bajom, és ez teljesen szubjektív dolog, hogy nekem még nem annyirra kényelmes a használata mint az FF-nek..Az FF-hez iszonyat sok hasznos plug-in van amikkel szinte verhetetlen a többi böngészöhöz képest...Ez az amiben a többi fölé Nö az FF / szerintem / Most itt lehetne feszegetni, hogy melyik a gyorsabb melyik böngészö mit hogyan futtat meg mennyirre biztonságos, mennyi memót fogyaszt de a millió plugin miatt az FF egyszerüen verhetetlen..SZERINTEM...
DE a Comodora visszatérve azt vettem észre a dragonba, hogy pl importálja ugyan a firefox könyvjelzöit, DE itt jön a problémám a jelszavaimat már nem tudom..Na most Nekem van 160 jelszavam azokat most egyesével ujra megjegyeztetni hát egy kicsit macerás...Remélem a végleges verzióban már meg lehet ezt oldani mert egyesével bevinni azt a 160 jelszavat háát nem is tudom...
Annyi lenne a kérdésem, hogy a 4-es verziójú CIS BETA - t gondolom ugyanúgy nem lehet majd a mostani CIS mellé próba gyanánt feltelepíteni igaz ????? Elötte a mostani CIS - t le kell gyepálnom ha jól gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest