-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Lehet nem fogalmaztam pontosan,tehát arról van szó hogy már kilépek és bezárom a böngészőt,és utána megyek az ikonra(elszigetelő újraindítása) hogy töröljem a tartalmát,te is erre gondolsz?.és mikor közelítek hozzá,és ráakarok kattintani már látom hogy nullára vált,de törlöm,tehát már az ablak felugrik,azért is hittem azt hogy így működik,mert azt gondoltam hogy érzékeli hogy már törölni akarok és azért magától neki fog.Mondjuk nem zavar csak érdekes hogy akkor másnál nem így van.
-
Dévacsen
senior tag
Igen furcsa,annak fényében még furcsább hogy 3 gépen használom,és mind a 3 nál magától eltűnik a tartalma.
Lehet valami sajátos beállítást használok bennük és ezért,bár a sandbox beállításaihoz nem szoktam nyúlni,nem ismerem ki magam benne,így nem akarok gyengíteni a védelmi szinten,alapon hagyom azt a részt nem szoktam piszkálni,annyi hogy egy virtuális ikont létre hozok a firefoxnak a tálcán és onnan indítom már elszigetelve,de ha a kitűzőből indítom a firefoxot akkor is törlődik.Régen nem így volt,de 1-2 éve ezt tapasztalom,azt hittem másnál is így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest