Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 1 VII Japán
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Lehet nem fogalmaztam pontosan,tehát arról van szó hogy már kilépek és bezárom a böngészőt,és utána megyek az ikonra(elszigetelő újraindítása) hogy töröljem a tartalmát,te is erre gondolsz?.és mikor közelítek hozzá,és ráakarok kattintani már látom hogy nullára vált,de törlöm,tehát már az ablak felugrik,azért is hittem azt hogy így működik,mert azt gondoltam hogy érzékeli hogy már törölni akarok és azért magától neki fog.Mondjuk nem zavar csak érdekes hogy akkor másnál nem így van.
-
Dévacsen
senior tag
Igen furcsa,annak fényében még furcsább hogy 3 gépen használom,és mind a 3 nál magától eltűnik a tartalma.
Lehet valami sajátos beállítást használok bennük és ezért,bár a sandbox beállításaihoz nem szoktam nyúlni,nem ismerem ki magam benne,így nem akarok gyengíteni a védelmi szinten,alapon hagyom azt a részt nem szoktam piszkálni,annyi hogy egy virtuális ikont létre hozok a firefoxnak a tálcán és onnan indítom már elszigetelve,de ha a kitűzőből indítom a firefoxot akkor is törlődik.Régen nem így volt,de 1-2 éve ezt tapasztalom,azt hittem másnál is így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lehet valami sajátos beállítást használok bennük és ezért,bár a sandbox beállításaihoz nem szoktam nyúlni,nem ismerem ki magam benne,így nem akarok gyengíteni a védelmi szinten,alapon hagyom azt a részt nem szoktam piszkálni,annyi hogy egy virtuális ikont létre hozok a firefoxnak a tálcán és onnan indítom már elszigetelve,de ha a kitűzőből indítom a firefoxot akkor is törlődik.Régen nem így volt,de 1-2 éve ezt tapasztalom,azt hittem másnál is így megy.