- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
A Comodo forumon említett valaki valamilyen GUI updatert. Az mi akar lenni?
-
-
olivera88
veterán
Nem kérdez rá. Csak a Firefox plugin container-re jelzett. Nem fut Sandboxban. Jól működik.
-
olivera88
veterán
Az este futtattam két kártevőt sandboxba, a Viruscope nem jelzett rá semmit. Nem kellett volna jeleznie?
-
olivera88
veterán
Próbáltam letöltögetni kártevőket.
Blokkolt is egy párat a webvédelem. Majd holnap jobban belemerülök ha több időm lesz..
-
olivera88
veterán
A Valkyrie bekerült 7 es verzióba már? Nem hallottam róla még..
-
olivera88
veterán
Megint előjött a hiba h nem friss az adatbázis, azt irja két hónapos.Tegnap is előjött. Mi a franctól van ez?
-
olivera88
veterán
Bekattant a CIS6, azt írja hogy az adatbázis 2 hónapja lett utoljára frissítve.
Mi történhetett vele? Tegnap folyamatosan dobálta fel a Windows az ablakot h program nem működik megfelelően, pedig semmi bajt nem láttam tegnap. Erre ma mikor bekapcsoltam a gépet azt irja két hónapja frissült az adatbázis.
-
olivera88
veterán
Felraktam a CIS 7 bétát Windows 8.1 re Virtualboxon,kissé visszalépésnek érzem a felületet a 6 os hoz képest.
A 6 os designosabb volt kissé..
Minek van kint a főlapon is az összegzés ha bővített nézetben is elérhető...Teljesen felesleges..
-
olivera88
veterán
Lehet tudni már hogy kb mikor érkezik a 7 es verzió?
-
olivera88
veterán
Az elmúlt kb 1-1,5 hónapban egyre többször tapasztalom h a CIS nem hajlandó magától elindulni. A diagnosztika persze nem talál hibát. Előtte nem voltak ilyen gondjaim. Valaki tapasztalt ilyesmit?
-
olivera88
veterán
Most jelzett a CIS csak h van elérhető a frissítés.
Megnéztem h mik az újdonságok, erre látom már 3 napja van frissítés. De ma megjelent egy másik is.
-
olivera88
veterán
válasz
micafighter #8380 üzenetére
Nem kevered véletlen a tiszta pc móddal
Ott engedélyez mindent.
-
olivera88
veterán
Erre valaki? [link]
-
olivera88
veterán
Ha egy ideig biztonságos módon van a HIPS meg a tűzfal akkor utána már nincs értelme tanuló módba rakni ugye? Olyan létezhet h az új verzióra frissítéskor kikapcsolódik a HIPS? Most vettem észre h nem aktív, pedig nem emlékszem rá h kikapcsoltam volna.
-
olivera88
veterán
Nem ez lesz a végleges kinézete a CIS 2014 nek ugye? [link]
"This is just a proposal...nothing set in stone...things will change...."
-
olivera88
veterán
válasz
Black Plague #8201 üzenetére
Evvel nem igazán értek egyet, sok bug használat közben jön elő, az ellen nincs mit tenni.
-
olivera88
veterán
Version 6.2.285401.2860
Fixed "Do not show this message again" does not work while updater is running Ezéet kiadtak új verziót, egy hibáért.
Ez milyen hibát javít különben?
-
olivera88
veterán
válasz
Daywalkerke #8121 üzenetére
Csak virtuális kiosk ami újdonság, meg a teljesen virtualizált auto-sandbox. Szerintem bevállalhatod, nálam semmi gond nincs már a legfrissebb buildel. (W7 Ultimate x64 rendszer)
-
olivera88
veterán
Ha szakértő nézetre váltok az antivírusnál mit jelent az állapótartó?
-
olivera88
veterán
(#8071) Nem.
-------
Na frissítettem is.
-
olivera88
veterán
Csütörtökre meg fog már jönni az új build?
-
olivera88
veterán
Ha minden igaz Jun 17 én érkezik a 6.2 es verzió, Comodo face oldalán olvastam.
-
olivera88
veterán
Sikerült megtudni h fogy kinézni az új verzió. Ez fain lett.
Gondolom a főablak az maradt?
-
olivera88
veterán
Még mindig nem lehet tudni mikor érkezik az verzió?
-
olivera88
veterán
Az adatbázis frissítésekkel a CCE adatbázisa is frissül? Az új verzióról van már valami hír? A Comodo forumon nem találtam semmi hírt..
-
olivera88
veterán
Lehet már tudni kb mikor jön az új felület?
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #8043 üzenetére
Tegnap sikerült kilábalni a problémából. Megpróbáltam szelektív indítással újraindítani a gépet úgyhogy csak a CIS futott, a többi program nem, és így már megbírtam nyitni a beállításokat, és visszaállítottam amiket elállítottam előtte. Így megjavult a dolog, de rájönni nem sikerült mi okozhatta a problémát.
Ha meglenne Vboxos rendszerem most felraknám oda és kideríteném mi okozta a problémát.
-
olivera88
veterán
Ezt már nem értem.
Változtattam pár beállításon és egyből visszatértek problémák. A tűzfalat egyed beállításokra tettem, akkor változtattam az értesítések képernyőn tartási idején, és bekapcsoltam a szabályok létrehozása biztonságos alkalmazásokhoz, akkor D+ ban is változtattam az értesítések képernyőn tartási idején és itt is bekapcsoltam a szabályok létrehozását. És a heurisztikát közepesre raktam. Meg volt pár beazonosíthatatlan fájl messenger plus for skypetol, azokat áthelyeztem biztonságosak közé. Miután kiléptem beállításokból jelzett a tűzfal a Skypera és fel is akadt. Aztán restartoltam gépet és megint bevan halva rendszer, nagy nehezen nyílik csak meg felület, a beállítások se nyílik meg. Most csökkentett módból vagyok.
-
olivera88
veterán
Ezt nem vágom hogy h HIPS szabályoknál mit keres ott a CIS??
Máskor mintha nem lett volna ott.
Csicso82
Nekem gyorsult ahogy újraraktam, gyorsan megnyílnak beállítások és gyorsabban be is záródik,és ha widgetre kattintok gyorsabban bejön picivel a felület.
Remélem nem kell minden frissítésnél eljátszani az újrarakást.
-
olivera88
veterán
Újra telepítettem megint. Átraktam proaktivra konfigurációt és semmi gond eddig. Egyértelműen az importált konfiguráció okozta a problémát. Most begyorsult a felület, nem kell 1 percet várni mire becsukódik a beállítások menü.Eddig még ablak se akadt fel, remélem nem is fog.
-
olivera88
veterán
válasz
Krystal_s #8031 üzenetére
Én már az előtt említettem azt a hibát.Mikor kijött a 2813as elötti build akkor kezdődtek a problémák, a 2708 asal még semmi bajom se colt, azt egy hónapig használtam kb, előtte Avira +CFW párost használtam, aztán gondoltam inkább áttérek teljesen Comodora. Újratelepités lesz ennek a vége
-
-
olivera88
veterán
válasz
blattida #8023 üzenetére
Meg se nyílott már a beállítások.
De ha megnyílna akkor se bírnám visszaállítani mert felülírattam a gyárit
Krystal_s Szerintem nem töröltem olyant amit nem kellet volna. Internet Security móddal semmi baj nem volt, aztán miután alkalmaztam importált konfigot és újraindítottam akkor kezdődtek a bajok.
-
olivera88
veterán
Újra telepitettem, majd importáltam a proaktiv konfigurácios beállitasokat.Újrainditottam a gépet azota használhatatlan. Ez vicc??Nem nyilik meg
egy böngészö se.De mas se, skype bejon de nem csatlakozik Dropbox ugyanigy.Csak CIS-t lehet megnyitni,de a beallitasokat mar nem hajlando megnyitni. -
olivera88
veterán
A Revo pro verziója már látja CIS-t. Melyik opcióval kell eltávolítani? Megelégeltem az ablak felakadást, újra akarom rakni. Van biztonságos beépített módszer és van a közepes biztonságos módszer.
-
olivera88
veterán
Mi a baja a CIS nek evvel a Google Update setup-al?? Már vagy 10 szer jelzett a defense +. Szerk azota feldobott még vagy 3 at.
-
olivera88
veterán
Nah evvel az új buildel már nem fől meg rendszer ha felakad felugró ablak
, eddig kétszer akadt fel de mindkétszer kibírtam kapcsolni a gépet.
-
olivera88
veterán
A Revo Uninstallerel nem lehet eltávolítani Comodo-t? Nem jelenik meg benne.
-
olivera88
veterán
Ez meg mi akar lenni.
Ilyennel se találkoztam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bitcoin topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged