Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
Nagyon szeretnék választ kapni kér kérdésemre,mert nagyon fontos lenne,előre is köszönöm!
A problémám a következő,visszatettem a comodot,működik is.De egyszerűen a logikáját képtelen vagyok megérteni a téren hogy idáig mindig vagy avast vagy nod32 vagy f-secure vagy kaspersky volt fent és soha ilyeneket nem csinált ami már kezd nagyon idegesitő lenni ugyanis folyamatosan törölgeti a cuccaim és vesznek el fontos dolgok amit nagy nehezen szereztem meg!!!
A többi virusirtó végezte a munkáját háttérben,párszor néha maunálisan lefutattam,de leginkább KISZEDTE a virust a fájlból ha talált és NEM TÖRÖLTE ELVÁTOLIT NÉVEN!
Szóval adott a példa,éjjelre bekapcsolva hagyom a gépet és reggelre vár egy piros ablak hogy talált 28 kátrevőt,mondom hogyan????-Ilyet egyik virusirtóm se csinált,azért virusirtó hogy ne engedje át!!Ez meg amikor gondol egyet elkezd keresgélni a winyón,és tegnap még semmit nem talált,ma már 28 kártevőt fájlokban és programjaimban,kérdezem én,milyen tűzfal/virusirtó az ami átengedi ezeket-comodo-hiszen az a feladata hogy ne engedje át!!Akkor minek kezdi el keresni manuálisan reggelre,inkább ne keressen semmit csak ne engedje eleve át ez e feladata!!Még jó hogy elkezdem én manuálisan vagy ő mint most reggelre keresni,mert különben tele lenne virussal a gépem!Tehát: MIért engedi át,és utána jókewdvűen talál mondjuk egyik napról a másikra 28 kártevőt,a másik kérdés meg hogy már nagyon elegem van abból hogy az összes virusirtóm idáig amit irtam KISZEDTE virust és NEM TÖRÖLTE A FÁJLT ELVÁTOLITÁS név alatt,távolitsa el a virust és ne a fájlt!!de én még olyannal a comodoval nem találkoztam hogy a virust távolitotta volna el mint idáig bármely program hanem TÖRÖLTE rohadt programjaim!EZ NEKI az elvávolitás!!Köszi ebből nem kérünk!Elveszett mgint vagy 50 fontos programom!!
Kérem szekértőket hogy erre a két dologra irjon,mert ez igy nem jó!
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs