- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sturlung
csendes tag
válasz
Fandango #7856 üzenetére
[…]
1) Leszedtem a Comodo IS-t. Helyette felment az egyszerű Windows7FirewallControl. Emez utóbbi a Windows saját tűzfalára épül, de kiegészíti azt többek között a kifelé irányuló forgalmat kezdeményező programok jelzésével, automatikus blokkolásával illetve a rákérdezéssel. Egyből észrevette, jelezte, blokkolta az AdobeARM.exe csatlakozási kísérletét. Nem fordult elő svchost.exe-n keresztüli forgalomátirányítás.2) A Windows7FirewallControl a Dreamweaver.exe indítása esetében is azonnal csatlakozási kísérletet jelzett és blokkolt. Ez azért érdekes, mert a Comodo IS (Firewall=Custom Rules) sosem jelzett ilyesmit a Dreamweaver.exe vonatkozásában. Soha.
3) Egy másik érdekesség. A Comodo IS-ben létrehoztam egy saját konfigurációt. Majd a meglévő hármat töröltem. Tehát maradt az új konfiguráció, amely ugyebár aktiválva volt. Ezután a számítógép újraindítását követően eltűnt/törlődött az egyetlen meglévő, aktív profil az összes beállításommal, és behozta valahonnan a korábban a többivel együtt törölt „Comodo Internet Security” profilt – üresen, pucéron, adalékos szabályok nélkül. (Természetesen mindez friss install-on történt, melyet a macrium-os C-s partíciókép segítségével nyertem vissza.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest