Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Köszi a türelmet. Azért szoktam félni az ilyenektől nehogy valami szar törölhetetlen leiratkozhatatlan hírleveleket meg spamokat kapjak kéretlenül. Mivel nem tudok angolul ezért esélyem sincs hogy a regisztrációnál elhárítsam az ilyen veszélyeket.
blattida: Igen, írd oda hogy NEKED egyértelmű. Én sajna még csak annyit sem tudok angolul hogy hogy kell mondani azt hogy szeretlek és szvsz nem vagyok egyedül.
S W A T: Tényleg! Mit jelent az aláírásod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)