- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Na, valahogy bekaptam egy rootkitet (gyanúm az, hogy a még béna homokozóval, de gőzöm sincs, hogy milyen forrásból /semmi extrát nem csináltam, talán az egyik driver tudta feltelepíteni, passz -.-/).. Azért nagyon durva ez, mert élő állapotában nem ismerte fel egyik online kereső sem (még a CIS sem), csak miután lebénítottam, eszméletlen... De ha nincs a CIS, még rá sem jöttem volna, hogy egy aktív mocsok van a gépemen (a services.exe /a legális Microsoft fájl/ kívánt folyamatosan több IP címhez kapcsolódni, aminek persze semmi értelme nem volt, így természetesen blokkolva volt, de semmilyen ellenőrzés nem mutatott semmilyen kártevőt.../de tudtam, hogy ez totál abnormális/). 0-napos védelem for the win ^^.
GMER-el tudtam kinyírni, miután megtalálta. Ezek után a fájl hozzáférhető volt olvasásra (előtte nem tudtam kivizsgálni még én sem, csökkentett módban sem - talán szimpla CD bootlás kellett volna) is és a keresők java már felismerte.Hátha mással is előfordul ilyen probléma, itt a GMER napló és a Virustotal vizsgálati eredmény: GMER napló, virustotal eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest