- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy ideiglenesen kikapcsoljuk a Comodo-t, ne töltsön be a számítógép indításakor? Vagy csak úgy, hogy ha uninstalláljuk?
Egy másik antivírus működne egy ideig, de ha visszatérnék rá, akkor jobb lenne, ha nem kellene újra telepítgetni...
A CCleaner-ben letiltottam az automatikusan induló programoknál, de mégis elindul...Köszi előre is a választ!
-
sopruk
senior tag
válasz
Semplar #11120 üzenetére
Szia!
Elnézést, hogy még nem reagáltam válaszodra, ritkán van bekapcsolva ez a gép, nem volt időm a programmal foglalkozni. Az offline telepítőt raktam fel én is, a biztonságos vásárlást meg szerintem külön tettem fel bankoláshoz...
Biztonságos még használni ezt a Comodo-t? A vírusírtó topicban visszaolvasva láttam, hogy a fórumát feltörték...
Időnként bekapcsoláskor a win figyelmeztet, hogy nincs vírusvédelem bekapcsolva, közben a comodo azt mutatja, hogy minden rendben: [kép]
Ilyenkor ha az állapottartó módot átállítom, majd vissza, rögtön eltűnik a figyelmeztetés, minden rendbe jön. Ezt vajon miért csinálja?Most a frissítés sem akar működni: [kép]
Amit linkeltél leírást a programról, az sem nyílik meg: help comodo -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A vírusirtó topicban már segítettetek páran és sikerült kiválasztani a Comodo-t, miután megszűntek az Eset magazinos kódjai, amit eddig használtam. Szépen fut ez is a háttérben, nem fogja a gépemet. (Win7, 64bit, 4GB ram, SSD, régi gép
A Nod-al nem volt semmi teendőm, itt viszont vannak új fogalmak, pár kérdésem biztos lesz amíg ismerkedem a programmal, előre is köszönök minden segítséget!Az első észrevételem, hogy telepítéskor kivettem a pipát, hogy ne a Yahoo legyen a keresőm, kezdőlapom. Erre a biztonságos vásárlást megnyitva (ezt használnám bankolásra), egy Yahoo adatvédelmi elfogadós oldal jelenik meg. És csak azt lehet választani, hogy elfogadom. Én azt vártam volna, hogy egy üres oldal jelenik meg. Ki lehet ezt valahogy lőni? Valami Verzion Médiát emleget. Hogy jön ez ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged