- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
Nekem is ciripel a tápom
Egy Asus 450W-os tápom van amit meghajt:
-Asus M4A79XTD-Evo
-AMD Phenom x4 965
-4gb OCZ 1600 Gold kit
-Vapor-X 5770
Tudom hogy ehhez kevés a tápom, a kérdés az inkább az lenne hogy tönkre K..6ja e a gépemet a táp?
A tápegység elvileg delta alapokon épült..
Köszi előre is! -
szvini
csendes tag
Van egy FSP Saga+ 450 es tápom.
ASUS M3A alaplap és egy AMD X2 5050e CPU, a gépen pedig Win 7 van.A hátam vakarom már, hogy a táp hol hangosabban, hol halkabban ciripel. Persze páromnak felse tünik, szerinte nem zavaró , de én a falra mászok, inkább bugna vagy mekegme
(Azt még megnézem a napokban, hogy XP alatt is ciripel vagy nem, bár lehet nincs is köze az OS-hez.)
Valakinek van tippje?Komolyan, már annyira idegesít néha, hogy lecserélem a tápom, vagy az alaplapomat. Hátha megjavul a dolog.
-
stol
addikt
Az SMPS-eknek, leállításkor a csökkenő bemenő fesz miatt, csökkenni kezd a frekvenciájuk.
Elérhetik a hallható tartományt is, ez normális jelenség.
De, az már nem, hogy a sokat beszélt hibás szériás 410-es CT-t használod!
a gépednek kínja nem lehet, de mérgelődni fogsz még, mert félévente hordod majd őket.
Cseréltesd ki, másik típusra. -
eman
csendes tag
UP
-
eman
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy problémában kérek segítséget.
Konfig:
P4@2.6 (northwood) Zalman 7700 Cu, ASUS P4P800SE, egy seagate és egy samsung vinyó, LG DVD, ati 9200se és egy Chieftec PPFC 410W
Az első probléma régebbi eredetű. Mikor kikapcsoltam a tápot (230 kihúz) pár másodpercig még világított az alaplapi pw LED, és mikor kialudt, a táp ciripelt egy pillanatra (kb. fél mp.) Idegesített, de végezte a dolgát, nem volt vele gond. Kb fél év múlva egyszercsak magától leállt a gép. bekapcs megint, és a tápból valami kerregés jött. Nem ciripelés, inkább olyan mint amikor a gyorsan folgó biciklikerék küllőihez hozzáértetsz egy papírlapot. Visszavittem, gariba kicserélték (ugyan arra a típusra) és legnagyobb meglepetésemre kikapcsoláskor ez is ''cirpant'' egyet mikor kikapcsoltam. Gondoltam ez így jó,(bár szerintem nem normális, hogy egy tranyó, tekercs vagy egy elkó ilyen hangokat adjon ki) működött is rendesen egy fél évet. Pár napja már csak harmadik kapcsolásra indult, most meg egyáltalán nem. Kiszedtem mindent, csak lap, proci, memória, VGA volt a gépben, és arra lettem figyelmes, hogy az alaplapról hallok valami kerregő hangot. A proci környékéról jön (elkó, tekercs, tranyó). Rádugtam egy ventit és még hangosabb lett. Gép szétszed, fogkefével leporol, u.a. Próbáltam másik P4-es táppal, kerregés nincs (vagy legalábbis nem hallottam) de a gép nem indul. Mindkettőnél mértem 5 és 12V-ot korrektül leadják.
Találkozott-e már valaki ilyen problémával? -
Plumpy
aktív tag
Kiserdő, benzin, gyufa.
Aztán irány a bolt és vegyél egy új tápot... -
-
Hequila
őstag
Új topik nem csitása végett:
Haveromnak 235-os vargánya tápja van. Eleinte nem volt vele neki semmi gondja, de az utóbbi időkben 4-5-ször meg kell nyomni a póver nyomógombot, hogy bekapcsoljon. Erre mit mondatok azon kívül, hogy cserélje lefele a vargányát (mert ugye egyik júzör sem használ vargányát, aki szereti a kinfigját)? Ez a táp döglődését jelzi? Meg lehet mondani, hogy mennyi ideje van még hátra a konfig szétégetéséig? -
kingston
tag
Köszi valszeg csiftek lesz megbízhatót akarok
itt a P.H.-n jókat olvastam róla
Már csak az kéne hogy elég lesz e 360-as
Nem akarok azzal is Így járni. -
kingston
tag
Bocsi közbe dolgom volt nem láttam.
De azé nem tudom mert gép nem fagy
semmi gond nincs vele csak idegesít a táp
hangja de biztos hogy az és nem akarom miatta
hazavágni az egész konfigot.
csak az a gond hogy egri vagyok oszt vagy kib@szott
Drága vagy szar tápot láttam ajánlhatnátok valamit
ehez a konfighoz,legfeljebb rendelek .
köszi -
kingston
tag
Halo senki?
-
kingston
tag
Help!
3d-ben vagy tv-zésnél zümmög a tápom 300w codegen
amit visz 2600+deszka 512ram 9600radeon
40,60gb maxtor cd író tv tuner 2házventi
neon
3.3v-3.27
12v-12.46
1.7 /cpu/1.68 aida
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest