- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
eman
csendes tag
UP
-
eman
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy problémában kérek segítséget.
Konfig:
P4@2.6 (northwood) Zalman 7700 Cu, ASUS P4P800SE, egy seagate és egy samsung vinyó, LG DVD, ati 9200se és egy Chieftec PPFC 410W
Az első probléma régebbi eredetű. Mikor kikapcsoltam a tápot (230 kihúz) pár másodpercig még világított az alaplapi pw LED, és mikor kialudt, a táp ciripelt egy pillanatra (kb. fél mp.) Idegesített, de végezte a dolgát, nem volt vele gond. Kb fél év múlva egyszercsak magától leállt a gép. bekapcs megint, és a tápból valami kerregés jött. Nem ciripelés, inkább olyan mint amikor a gyorsan folgó biciklikerék küllőihez hozzáértetsz egy papírlapot. Visszavittem, gariba kicserélték (ugyan arra a típusra) és legnagyobb meglepetésemre kikapcsoláskor ez is ''cirpant'' egyet mikor kikapcsoltam. Gondoltam ez így jó,(bár szerintem nem normális, hogy egy tranyó, tekercs vagy egy elkó ilyen hangokat adjon ki) működött is rendesen egy fél évet. Pár napja már csak harmadik kapcsolásra indult, most meg egyáltalán nem. Kiszedtem mindent, csak lap, proci, memória, VGA volt a gépben, és arra lettem figyelmes, hogy az alaplapról hallok valami kerregő hangot. A proci környékéról jön (elkó, tekercs, tranyó). Rádugtam egy ventit és még hangosabb lett. Gép szétszed, fogkefével leporol, u.a. Próbáltam másik P4-es táppal, kerregés nincs (vagy legalábbis nem hallottam) de a gép nem indul. Mindkettőnél mértem 5 és 12V-ot korrektül leadják.
Találkozott-e már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged