- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A linux egy xfce-s xubuntu. Be ban lakva teljesen, egy 128GB-os pendrive-on.
A chromebook 64 GB-os memóriával rendelkező HP.
Az igazság az, hogy félek tönkreteszem, ha nem kellő szakértelemmel próbálkozom.
Nem akarom rátenni a linuxot, csak futtatni szeretném.
Tudsz segíteni?
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm. Már kezdtem örülni, hogy találtam egy erősebb típust HP Chromebook 13 G1, 16 GB RAM és 32 GB SSD-vel felújítva. Külsőre szép új, modern. Utána láttam, hogy 2016-ban kezdték gyártani ezeket. Lehetséges, hogy a 13 G1-et később is gyártották? Azt sem tudom itt mennyire számít a kor, mert Mobil és Tabletnél a Google pár év után már tiltja az Android frissítést és sok program nem is telepíthető, ha nem új a rendszer.
Néztem még mostani új Samsung, Lenovo, Hp, Acer típusokat is, de többségükben csak 4 GB RAM van, ami szerintem kevés lenne a sok Facebookozáshoz. Most is az a gond Windows alatt, hogy a sok FB görgetés eszi a RAM-ot.
SSD-t azért gondoltam csak jobbnak, mert könnyebb cserélni, ha gond van, de az eMMC fixen van az alaplapon. -
Narxis
nagyúr
130 ezerért van egy HP 10. generációs i3-as procival és 8GB RAM-mal és elméletileg 10-12 óra üzemidővel csak nem tudom, hogy megéri-e a felárat. Az mondjuk 14-es kijlezővel rendelkezik és mivel nagyobb részt tablet módban használnám így kicsit nagynak tűnt youtube videókban. Nincs valami nagy választék használt Chromebook fronton ami tablet módot is tud és viszonylag jó üzemidővel rendelkezik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged