Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
upc on-line
üzenetére
Igazán köszönöm, de a modemet végül elhoztuk a postáról, én pedig megtettem a panaszt a megfelelő helyen, innentől ez már a Posta dolga. Még egyszer köszönöm a hozzászólást, további szép napot.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
Persze, van normális postás is, de nekem sikerült ebben az ügyben több hülyét is kifognom (állítólag három nap három különböző nemkézbesítő kézbesítő tojt arra, hogy kihozza a csomagot). Ez nekem három napi szabadságomba került, mert egyik majom sem ismeri a számokat, a betűket, a címeket Budapesten, a kaputelefon vagy a mobiletelefon gombjait.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
TeeJay
üzenetére
Már akinél. Három napot szoptam itthon, mert a tróger postásnak derogált felcsöngetni a csomaggal, még azután is, hogy jeleztem az MPL ügyfélszolgálaton, hogy a két sikertelen kézbesítés, amit beírt a munkakerülő kollegájuk a csomagkövetéshez konkrétan nem igaz, mert mindkét nap itthon voltam, és egyik nap sem tettek kísérletet a kézbesítésre. Erre megígérték, hogy másnap megint kihozzák, persze nem hoztak semmit. Ráadásul a fogyatékos idiótája a szomszéd postaládájába dobta az értesítőt is... az ilyet még a mentőben is verném, a saját kitépett karjával.
Ezt most csak terápiás céllal írtam ide.

Aktív témák
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest