Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
válasz
PofaJenö #15078 üzenetére
Sorry!
Igazad van, csak Én a munkáltatód nélkül gondoltam annyinak( 6.700 ft) és nem vettem számba az 5.000-es munkáltatói juttatást.
Tehát akkor neked 11.700 ft lenne, csak ugye 5.000 pénzt a melód fizet.
Nekem majd jövőre lesz febr. 28-ig 10.200 pénz, addig meg 5.600 a havi díj!
Na így már tiszta a kép! -
-
KTTech
veterán
válasz
PofaJenö #14604 üzenetére
Semmi extra... Valószínű a modemnek nem volt elég az az idő, amíg a reseted tartott, és benne ragadt valami.
Az ábrát meg rosszul értelmezed, teljesen mindegy, hogy hova esel épp az adott node-n sebesség szempontjából (is, meg általánosan is). Azt meg nem valószínű, hogy tudod, hogy épp hova esel a node-n (sőt, akár a node is változhat alattad, ha pl. átterhelnek egy másikra, anélkül, hogy erről tudnál) -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
PofaJenö #14535 üzenetére
"Ui: ez a ping-es teszt(de nekem csak négy sort csinált)"
Így max 4 sorod lesz: ping itcafe.hu
Így megszakításig pingel: ping itcafe -t (igen ott van egy szóköz)
Megszakítás bill.komb.: Ctrl+C és dob egy statisztikát is...
Hogy mit és, hogy lehet még, arra választ ad a súgó: ping /?Böngésző dolog az olyan, hogy: jó, szép, ügyes, okos, gyors, megbízható stb. olyan soha nem lesz, szóval kicsit hasonlít a nőkhöz. Használhatót mindig talál az ember, csak kérdés mennyire elégedett vele, illetve mennyire tudja elviselni a bug-jait...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
PofaJenö #14467 üzenetére
Tökéletes lesz no para, ha a modemen múlna a sebesség akkor 340Mbit le 120Mbit fel sebességet is tudna adni, már ha akarnának ennyit adni UPC-ék, de egyenlőre miért akarnának ugye
Ráadásul VoIP a cucc szóval ha teló előfizetést szeretnél nem fognak modemet se cserélni, csak kösd rá a telódat...
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
PofaJenö #14428 üzenetére
Mert neked Docsis 2.0 modemen nem jött volna át 45Mbit-nél több sehogy sem, mert 1ds / 1 us ágon megy, neki már alapból 60-as volt, tehát már Docsis 3.0 modemje volt amit nem kell cserélni, hogy 120Mbit-et is elbírjon, csak fiberpower60.cfg helyett fiberpower120.cfg konfig fájlt kap a modem és ennyi.
Ha pedig DS-t vagy US-t nem talál a modem, akkor azt Te naponta 100x is restartolhatod, attól még a modem esetleg hibás tunerje vagy a jelszintek nem lesznek jobbak, hogy végre elérjen a Node-ig szerencsétlen modem US jele, hogy "héé itt vagyok"...
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest