- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
válasz
wrcs_+ #13270 üzenetére
számomra semmi jó nem származik belőle, pont úgy védem a mobilos..stb szolgáltatómat is, ha szerintem butaságot írnak róla, mivel ez egy szakmai fórum, ami esetlegesen sokban befolyásolhatja egy kevésbé hozzáértő, ilyen ügyben dönteni kívánó, viszont mások véleményére adó személy bírálatát! hidd el, bennük csak az első hozzászólásod fog nyomot hagyni - mert a rosszat inkább jegyzi meg az ember, mint a jót -, és ezen kérdéses hozzászólásod hagy kívánnivalót maga után bőven!
-
válasz
wrcs_+ #13265 üzenetére
akkor én a digit kellene, hogy lehúzzam, mert ahány helyre hívtak ismerősök, hogy nézzek már rá a routerre, gépre..stb, mert pocsék a digis net, ott szinte mindig a szolgáltatóval volt a gond, és csak több nap - volt, hogy egy hét(!) - után küldtek szerelőt, és nem is mindig elérhetők telefonon, volt, hogy az ügyfélszolgálatos alig tudott magyarul, nem értette, hogy mi a hiba, és még sorolhatnám a problémákat! annak örültem, ha csak a szálak voltak összekeverve az utp csatiján - jellemző hiba a diginél, sok helyen rosszul van bekötve -, azt könnyen tudtam orvosolni!
ettől függetlenül tudom, hogy sok helyen jó a digi, és emiatt nem is számolok átlagot, és nem általánosítok!
nekem régebbtől van upc mint neked, és ha volt is hiba évekkel ezelőtt, bejelentettem, és másnap jöttek, és javították a hibát! szóval feleslegesen bárkit is bármiről győzködni, mindenki azt választ amit akar, és persze amit tud... -
válasz
wrcs_+ #13262 üzenetére
minden szolgáltatónak lehetnek gondja bizonyos területeken, egyik szolgáltató sem kivétel, olyan nincs, hogy kivétel nélkül minden ügyfél elégedett! viszont buta dolog az általánosítás, mert a digi sem mindenütt rossz a fővárosban, de upc és a többi szolgáltató sem! én például elégedett upc ügyfél vagyok, mindig a maximumot kapom, nincsenek problémáim - ha lennének, már más szolgáltató ügyfele lennék -, de ettől még nem ajánlom mindenkinek a upc szolgáltatását, viszont szerintem azért, mert nálad gondok vannak, még nem kell mindenkit eltántorítani tőle, másnál még jó lehet, sőt!
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged