- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
válasz
krystman #8115 üzenetére
a felfelé történő módosításkor egyértelmű a hűség megszűnése. viszont amikor én az emelést követően az alsóbb kategóriába irányuló módosításról érdeklődtem, nekem nem egészen úgy mondták, ahogyan te leírtad! lehet, hogy én a takarítónő által vázolt verziót hallottam...
mindegy, szerencsére engem nem érint, csak egy ismerős kérésére érdeklődtem. neked meg legyen szerencséd, és valóban úgy legyen, ahogy leírtad!
-
válasz
krystman #8109 üzenetére
azt jól mondta! és az mindaddig igaz is, amíg felfelé történik a módosítás!
amikor lefelé akasz majd módosítani, előtte kérdezz rá; módosítási díj és hűség!
ha úgy lenne, ahogy gondolod, akkor most minden még hűséggel bíró ügyfél úgy bújna ki a hűség alól, hogy gyorsan módosítana felfelé, és utána vissza az eredetire, vagy esetleg még alá... szerinted ebben mi lenne az üzlet a szolgáltatónak? -
adalbert1
veterán
válasz
krystman #8016 üzenetére
Nekem a deluge-gal megy maximumon a dolog, viszont utorrent-tel a max. sebesség tizedét se éri...
szerk.:
Belba:
Elárulná nekem valaki, MIT lehet a torrent oldalakról letölteni, hogy ennyi ember folyamatosan éjjel-nappal ezen dolgozik?!
Ez elég naiv kérdés volt... Amúgy meg mindent.
-
KMT
addikt
válasz
krystman #8017 üzenetére
Szerintem az lehet a gond, hogy valamit ki kellett találniuk a p2p lassításra. Eleinte nyílván sikerült, aztán a titkosítás meg kifogott rajtuk. Lehet, hogy most valami más módon lassítják a p2p-t, ami nem elég jó módszer, ezért lassul vele együtt más is (böngészés, videók betöltése, ftp...). Szerintem ilyesmi lehet, noha abszolút nem értek hozzá.
-
Eagle16
addikt
-
Mountain
tag
válasz
krystman #7651 üzenetére
Krystman, nekem sem az adatforgalommal van baj, most is jön a cucc rendesen, csak a trackerrel való megszakadások, ami probléma reg-es torrenteknél ugyebár az arány miatt. Viszont én nagyon régóta utorrentet használok és soha semmi bajom nem volt vele. Azért megnézem ezt a Deluge-t hátha ez nem csinálja, köszi a tippet.
-
rene85
aktív tag
válasz
krystman #7568 üzenetére
Megtörtént tegnap a 1221-es telefonhívás, azt mondta a hölgy hogy felvezette a munkalapra hogy akik pénteken kijönnek, hozzanak fúrót... De kikérdeztem, és azt mondta hogy a szerelőknél _általában soha_ nincs fúró.... Kb 6 éve kötötték a szüleimnél fehérváron a netet, a t-comos adsl szerelő fickó felment a padlásra is, és onnan lefúrt, szóval a UPC hozzáállása már most katasztrófa. De én optimista vagyok akkoris, várom a pénteket, hátha lesz net és tv...
-
rene85
aktív tag
válasz
krystman #7565 üzenetére
Az ajtótokot nem kellene megfúrni mert ajtócsere lesz tokkal együtt... az új ajtót meg nekem át ne fúrják.
a 1221-en van értelme panaszkodni? meg van a szerelő neve is aki felhívott előtte 3x. egyszer azért mert nem tudtak jönni a megbeszélt időpontra, másodszor hogy hol van a hely ahova menni kell (a címet konkrétan tudta csak azt nem hogy kell odamenni, pedig minden bp térképen szerepel az utca), utoljára pedig fél órával az új időpont előtt felhívott hogy már ott vannak a környéken, fel lehetne-e menni.
És ezek után még meg se csinálták. Szóval van erre lehetőség hogy olyan szerelő jöjjön akinek van "kedve" is megcsinálni?
Különben pedig apám megpendítette nekik hogy esetleg egy kis pluszpénzért se akarnak-e fúrni, de azt mondták hogy úgy se. Sima tégla társasház, egy perc alatt kész lehettek volna, a koaxot már kihúzta a villanyszerelő a falban. -
törölt tag
válasz
krystman #3246 üzenetére
1 hónapja még semmi gond nem volt elötte soha. Sose szakadt, mindig maxon ment minden, semmi ingadozás.....
De febr eleje óta, hát a torrent rész nekem valahogy elromlott, de sok más ügyfélnek is. Minden más rendben van. Azóta se volt szakadáson, csak ingadozás, de az elég sok, mondjuk érthető, csak nem értem ha az ftp letöltés megy 1200 al, akkor a torrentes letöltés miben más.... ott ötülök nagyon a 800nak is ,de azt is csak hétköznap reggel, és ha több filet szedek.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged