- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
válasz
BalaNce87 #13073 üzenetére
az még bőven tűrésen belül van, de azért lemérheted a már itt korábban is említett hivatalos mérőkkel is, mert a speedtest nem mindig pontos! sőt, más tényező is befolyásolhatja a sebességet/mérést - főként szoftveres problémákra gondolok -, de erre esetlegesen neked kell ránézned!
-
jerry311
nagyúr
válasz
BalaNce87 #10764 üzenetére
Nem a gépedben a hiba.
Modem vagy modem tápjának a hibája lesz.
A Cable led világít ha a kábelen sikerült felcsatlakozni a központba. Villog ha megvana letöltés irány, de nem sikerül "szinkrinba hozni" a feltöltés irányt. Teljesen sötét, ha a letöltés irány sincs meg. -
pd
tag
válasz
BalaNce87 #10744 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, az utóbbi időben letöltés mellett a böngésző mintha csak kb. 2 percenként töltötte volna be az oldalak frissítéseit, akkor is csigalassan.
Emlékeztem, hogy egyszer még ezen a fórumon olvastam, mielőtt upc-re váltottam egy progiról, ami pont ezen a problémán segíthet. És szerencsére rátaláltam, a 9426-9428 hsz-ból rémlett. Ezúton is köszönet Iscariahnak, tompnak és jerry311-nak!
A cFosSpeed-ről van szó, itt olvashatsz róla részletesebben, a végén van link 30 napos shareware letöltéséhez. 32 és 64bit alatt is működik, nekem 64bites vista alatt megy, és amióta felraktam, szépen elfut a háttérben a letöltés, a böngészés pedig zavartalan. Szintúgy az internetes rádiók (pl. winampban) vagy bármi, aminek nagyobb prioritást adsz a net eléréséhez.
Én nagyon-nagyon örültem, amikor felraktam, és valóban működött, mert őszintén szólva nem nagyon bíztam benne, hogy tényleg menni fog.
Még annyi, hogy ha 64bites rendszer alá telepíted, az előre beállított programokat cseréld ki az általad használtakra, ha a program files (x86)-ban vannak (sima program files-ban keresi őket ugye, és úgy nem ér semmit az egész).
Egyébként ez sztem nem a korlátozás miatt van, mert ADSL alatt is ugyanez volt, ott pedig nincs p2p korlát.
-
sz.j
nagyúr
válasz
BalaNce87 #9925 üzenetére
Nem csak az új előfizetők sávszéle emelkedik, hanem a régi, érvényben lévő csomaggal rendelkezőké is!!! Ehhez nem kell "feljebb lépni", automatikusan frissül.
De a régi, már nem aktuális csomagoknál, mint pl. a Medium-csomag (5/1), NEM!!!De nagyon remélem, hogy előbb vagy utóbb valaki veszi a fáradságot és panasszal fog élni ellenük. És akkor talán majd okulva belőle, "megbecsülik" a régi csomaggal rendelkező ügyfeleket is és nem lesz megkülönböztetés.
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged