- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Nekem a home szerverem egy N230-as Intel Atom 2GB-rammal, 2008ban vettem [link] ("pechkemre" pont 1 hónappal a 2 magos N330 model megjelenése előtt).
ami rajta megy egy Ubuntu 20.04LTE (nem láttam okát frissíteni, de erre 12.04-ről lett anno frissítve fokozatosan pár évente):
ftp, samba, php (7.0-8.3 ... állítható a verzió), mysql, owncloud, home assistant, minecraft server (1.7 ... még régről, de máig fut... igaz, nem bírja a ram miatt túlzottan a sok embert.. max 2-3).. meg pár általam írt script ami backupot kezeli (azt fontosabb dolgokat szinkronizálja felhőbe is).
Igazából bírja.. csak mivel az alaplapon egy 100Mbit/s-os vezérlő van csak, így a PCI foglalatba van rakva egy Gigabites kártya, de a PCI nem tud annyit magában, így kb a gigabites tempó 80%-át tudja hálózaton át.
Annyi, hogy kondenzátorokat cseréltem úgy 3 éve az alaplapon mert már kipupposodtak (meg elemet 2x kapott ez idő alatt)
de már tervezem, hogy cserélem idővel.
-
brabbitz
aktív tag
Ilyen szempontok alapjan akkor erdemes lenne megis megpalyazni egy AM4-es G-s procit. Azok iGPU-ja korrekt ereju. Sajnos az AM4 meg budget kategoria az AMD szamara, ilyen szinben meg nem lehet elengedni az AM4 kezet. De pont most nezegettem hogy eleg draga most gepet epiteni meg hasznaltan is. 4670K-mat lehet kesobb fejlesztem igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- OLED monitor topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest