- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
válasz
TechMagneTic #14 üzenetére
Telón portré mód + jó fényviszonyok. Isztambulban a hotel reggeliző teraszán lesett, aztán mondom megpróbálom lefotózni, nem volt nagyon félős, kézből evett. (seregély)
-
TechMagneTic
tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Nekem sem, soha. Ez nagy szerencse volt
-
válasz
TechMagneTic #11 üzenetére
Nagyon szuper kép! Mobiltelefonnal nekem sosem sikerül ilyen jó képet csinálni madarakról
-
Armental
csendes tag
válasz
Feketelaszlo #3 üzenetére
Ha az időszakos megfigyelésre gondolsz (a téli épp nem rég indult) akkor a turdus lehet a válasz hogy hová elhet feltölteni
-
TechMagneTic
tag
válasz
Donki Hóte #7 üzenetére
Igen! Ismerem ezt a madarat
Hozzám egyszer berepült a fürdőbe. Szegény annyira meg volt ijedve, hogy nem mert megmozdulni
Megtudtam simogatni (Gyors tudtam egy képet csinálni telefonnal)
-
morze
kezdő
Nálunk egy ügyes galamb kiszórja a magot az etetőkből és azután a földön összecsipegeti. Szerencsére az oldalán kis lukassal nem boldogul.
-
válasz
TechMagneTic #6 üzenetére
Köszönöm az elismerést a fényképezőgépem és a madárka nevében is
A modell itt egy házi rozsdafarkú, egy pár évek óta visszajár költeni hozzánk
-
TechMagneTic
tag
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
De jó kép lett
-
A legolcsóbb etetőjük 70 ezer ft. Nem mondom, hogy sok, de 70 ezer ft-ból 5 évig veszek magkeveréket az etetőkbe, amiket ingyen csináltam otthon maradék deszkából
Fényképezésre meg a meglévő fényképezőgépet használom
Ráadásul pl. ez a madár nem is megy bele a madáretetőbe, mert nem eszik magot, csak bogarakat, meg hernyókat.
-
Zsolt,72
senior tag
Nagyon érdekes és hasznos újítás. Tetszik.
-
Feketelaszlo
senior tag
Már hogy a viharba ne örültek volna meg Magyarország említése kapcsán - a Magyar Madártani Egyesület a világ egyik legnagyobb alulról szerveződő természetvédelmi egyesülete. Ma már épp az okoz fejtörést, hogy annyi adatbázist vezetnek, mint égen a csillag - azt pl. fejből meg sem tudnám mondani, hogy az ilyen kert végi mefigyeléseket hova lehet feltölteni.
Az igazán nagy Pokémon-mesterek nyilván vándor- meg ragadozómadarakra lőnek (képletesen), a kerti etetőkamera csak kaupdrog. -
Bálint941121
tag
Jópofa dolog nekem kimondottan tetszik,biztos jó móka lehet gyerekekkel nézni/megismerni a madarakat.Csak az ára..egyenlőre nekem marad a sima etető.
-
-igu-
veterán
vegre valami hasznosra is tudjuk hasznalni a technologiai fejlettsegi szintunket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest