Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Kedves Vladi!
Sejtetem,hogy te fogsz jelentkezni
már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a SuliX 8 erre épül.Hogy hogyan telepítettem nem linux guru módon
innen letöltöttem és kitömörítettem a utána beléptem a kitömörített mappába majd kiadtam ./install parancsot pár y és szóköz lenyomása után fel is települt az opt mappába és ott pt mappába beléptem majd kiadta terminálba packettracer látszólag elindul de mégsem.Hát ennyit tudtam csinálni nagyon szépen megköszönöm ha megnéznéd mi a gond.Üdv: qwertly
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

már amúgy futottam egy kört a fedora topikban de ott beletört a bicska.De ott még csak 32-bites létezett de azóta a cisco kiadott 64-bit linux verziót és ezt akartam felrakni centos 7 64-bit linuxra.Azért erre mert a