Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
A kernel témában még nem foglalkoztam a dologgal annyit, hogy tapasztalat legyen belőle. Csak mint lehetőséget vizsgáltam.
Csak azért érdekelne, mert 3.10 és 4.1/4.2 között azért fejlesztettek egy-két dolgot és ha nincs gond a stabilitással akkor az elég jó lehet... Még tesztelnem kell, csak egyelőre a Virtualbox-os kis homokozóba kísérletezem.A GUI-ról még annyit, hogy reboot volt utána startx de ugyanúgy error. Volt olyan amikor X server-re hivatkozott, hogy nem tud kapcsolódni...talán. Nem jegyeztem meg pontosan...
Kerestem a számomra legjobban passzoló gui-t....de nem tudok dönteni. Ezt is néztem. Igazán tanulságos.
Most éppen a Blackpanther OS került még elém. Az is elég lenyűgöző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest