Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaja, ha van elég ram én is a vm xp-t javaslom

Nálam is fent van egy darab grafikai progi miatt (coreldraw), ssd-n csöcsül az image, kb. 3 mp a boot (nem mintha újrainditgatnám), rettenet gyors. Lenne is egy idevágó OFF kérdésem: Hogyan kell azekszpít teljest szeparálni a internet-től? Belső hálózat kell, szóval a lekapcsolom a hálókártyát nem játszik
Nem szeretném ha összeszedne vmit ez a marhabiztonságos rendszer - igaz nem böngészek rajta - de biztos ami biztos. -
Tim82
félisten
Ezek az Infinity Engine-os RPG-k mind '90-es évek második felében megjelent játékok, talán az Icewind Dale II 2001-es, szerintem még Win 95-ön is elfutnak. Én még egy Windows ME-s Celeron 366 MHz-es gépen játszottam velük először, ha jól emlékszem, 192 MB RAM-mal, Voodoo 2 Banshee-vel. Windows 7-en ellenben már igencsak trükközni kell a feltételükkel, XP alatt nem volt gond, Wine alatt is decensen futnak (csak épp a Kubuntus R61-emen próbáltam, amit hetek óta nem vettem elő).
Persze, lassan mindegyikből van modernizált újrakiadás, a Beamdog nevű cég megvette a jogokat és egymás után adja ki a ráncfelvarrott változatokat, de ha egyszer megvannak az eredetik, nem biztos, hogy némi ráncfelvarrásért és minimális plusz tartalomért kiadnék újra pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem szeretném ha összeszedne vmit ez a marhabiztonságos rendszer - igaz nem böngészek rajta - de biztos ami biztos.