Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecka
csendes tag
válasz
anyonyimus
üzenetére
Sziasztok itt vagyok. Hát kipróbáltam a kártyák kiszedését, de semmi ugyan úgy nem megy
Hát most már annyi jót hallottam az amd-ről valószínű inkább áttérek csak hogy tudom eladni valyon az enyémet? Akkor melyiket kéne vennem azt az Asus A7N8X-et? Mert most inkább költök rá mint hogy rossz legyen. A memóriámat szerintem nem eszi semmi kb 330 mindig szabad, az elég nem. Akkor a tuningról leteszek ennél a gépnél, de ez a startmenüs lassúság akkor még mindig rejtély
mert ennyire tényleg nem lehet lassú de elvileg a beállítások is stimmelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hát most már annyi jót hallottam az amd-ről valószínű inkább áttérek csak hogy tudom eladni valyon az enyémet? Akkor melyiket kéne vennem azt az Asus A7N8X-et? Mert most inkább költök rá mint hogy rossz legyen. A memóriámat szerintem nem eszi semmi kb 330 mindig szabad, az elég nem. Akkor a tuningról leteszek ennél a gépnél, de ez a startmenüs lassúság akkor még mindig rejtély