Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
firefighter
csendes tag
Sziasztok!
Proci tuningal kapcsolatos kérdésem lenne. Van egy ABIT IS7-E lapom benne egy Celeron D 2,8 ami most 3,0-án megy. A hűtő Thermaltake Beetle (proci hm terhelve 31 fok). A kérdésem az lenne hogy tudnám jobban húzni a procit ugyanis ha felrakom 3,4-re a windows indulása előtt újraindul. AGP/PCI 66/33 Fixed a N/B Strap CPU By Cpu-n van a Ramos pedig BY SPD.
Lehet hogy szar a tápom és nem kap elég feszt?? Segítsetek pls.
Köszi -
firefighter
csendes tag
Szilchi!!!
Egy help még. A bioson belül van egy NBTRAP és azon belül van az fsb. Az neked min van by CPU vagy vmi más hogy így megy.
Nekem gyári hütővel újraindult a windows behozatala előtt ja meg van legalább 28 fok a szobába igaz a házamban van kb 6 venti
-
firefighter
csendes tag
Otomika érdekelnének a bios beállításaid. Ugyanis én is 2,8 Cel D használok 2x512MB Samsung memóval de eddig a max amire húzni tudtam gyárival az 3,3 volt. Válaszod előre is köszi
-
firefighter
csendes tag
Jah és 3,6-on alapon 46fok volt a proci 51 a lap

-
firefighter
csendes tag
Cső a 2,8 Cel D-met gyári hűtéssel sikerült úgy üzemeltetni hogy 3.6-on menjen és még ehozzá a memória effektíve 200Mhz-en megy és nem fagy meg. Csak pittyeg hogy melege van de én nem érzem
. Most megy bele a zalman cnps7000b cu hűtő aztán nem fog csipogni a kis aranyos. -
firefighter
csendes tag
A memória késleltetésre vagy kíváncsi vagy a memória márkájára. A Ramok 2x512MB Samsung 400Mhz-es. A késleltetésük huuu. 3-3-3-8 asszem de nem biztos.
-
firefighter
csendes tag
Hali!!
A Konfigom 2,8Cel D 2X512MB 400-as Samsung 120SATA vinyó Abit Is7-e lap.
Először is jelenleg 3,2-ön megy a proci. Na most veszek rá egy Zalman CNPS7000B-Cu hűtőt 3,6-on menjen. A kérdésem az hogy ugye a biosban található olyan hogy 1.FSB beállítása (153-on van most*21)
2. DRAM RAtio (5:4 ; 1:1 ; By SPD itt melyikre állítsam)
3. CPU
RAM:AGP (ott vannak arányok melyik jó?)
4. AGP/PCi az pedig fixed-en van
Vki mondjon erre egy jó beállítást.
Kösz előre is -
firefighter
csendes tag
Hali!!
Az szerintetek normális ha a 2,8-as CeleronD-m 3,2-n megy gyári hűtéssel (55 fok proci, alaplap 60) és 7 órán keresztül ment de abba volt 3 óra MOHPA. Nem tudom mit csináljak ez így jó szerintetek. Akarok a procira mindenképpen Zalman S7000B Al-Cu hűtőt. Amúgy a karim egy Sapphire Radeon 9600XT 128MB -
firefighter
csendes tag
Hali!! Vki segítsem nekem. Ezzel a géppel rendelkezem ami fel van tüntetve. A procit akarom húzni, de ha felhúzom pl 3066MHZ-re akkor a SATA-s vinyómat nem ismeri fel. Még egy kérdés alapban 1,375V-on áll a proci fesz. mennyire kell állítanom ehhez vagy nagyobb órajelhez??
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RAM:AGP (ott vannak arányok melyik jó?)