Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
firefighter
üzenetére
Akkor próbáld meg 1.4V-ra rakni, és úgy húzni. Elvileg azért többet kéne mennie..

-
KrAt
veterán
válasz
firefighter
üzenetére
Milyen táp? És plusz feszkót adsz neki?
-
szilchi
őstag
válasz
firefighter
üzenetére
Hali
Nekem így van
N/B Strap CPU As: PSB533 -
szilchi
őstag
válasz
firefighter
üzenetére
Hi.Nekem is 2.8-as Celeron D van 2x512 MB Infineon rammal.Ha ok,akkor elmondom az én beállításaimat.Szal a proci 167Mhz-en megy(3.5Ghz).A fesz,amit kap 1.45V.A ram 2.7V-on és 4:5 leosztásban megy(208Mhz),mivel az egyik Infineon csak 415-öt bír míg a másik 430-at.Ez még szvsz nem a vége.Csak sajna az egyik ram ennyit bír.Így a proci egy Zalman 7000A AlCu-val 40 fok alapon és 52-53 fok terhelve.Ennyivel ment gyári hüttővel is,csak ott egy kicsivel melegebb volt a proci.
-
t-rac
senior tag
válasz
firefighter
üzenetére
A 2,4-es cerka d is elmegy gyári hűtéssel ezen az órajelen? Plz nézd meg alapon és 3,6-on milyen eredményeket kapsz az everest-be.
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
firefighter
üzenetére
Húúú bocs fentebb olvasom, láma vagyok üssetek...

Nah szóval a DRAM ratio-t azt állítsd úgy hogy a proci busz (PL: 200MHz 5:4 160Mhz memória) Szvsz amíg a 200-at el nem éri az FSB addig 1:1-ben üzemeltesd. SIS chip az tudja a memóriát felfele is ''szorozni'' lehet intelnél nem megy. Vagy próbáld meg By SPD-re de szvsz nem tudja 133(154)-es FSB mellé 200-on hajtani a memót.AGP/PCI legyen Fix -
Nedudgi
aktív tag
válasz
firefighter
üzenetére
Először is. Milyen RAM 400-as?
-
maszat
senior tag
válasz
firefighter
üzenetére
Ha nincs házhűtő, akkor normális. De ajánlom, hogy rakjál be egyet, mert a 60 fok az sok az alaplapnak. Szóval javíts a szellőzésen.
Le merném fogadni, hogy Everestel mérted le. Valahogy megűrült szegény. Inkább a BIOS-ból vagy az alaplapi progival mérjed a hitelesség kedvéért. -
esar
tag
válasz
firefighter
üzenetére
Szerintem az a hőm. még elmegy. Főleg ha terhelve annyi. Azt azonban érdemes megszívlelni, hogy húzott proci sohase menjen 53-55 fok felé. Ez, bár biztos sokan nem értenek egyet vele, egy íratlan szabály

-
Nedudgi
aktív tag
válasz
firefighter
üzenetére
Próbáld meg hogy lehet e fixre állítani az AGP/PCI fekit ABIT IC-7-en megoldotta ezt a problémát a beállítás.
A SATA vezérlő is a PCI-n megy és nem bírja a húzást. -
dr.kiky
tag
válasz
firefighter
üzenetére
ez a nagy tuning hátránya....én ha felhúzom a 2.4-es cerka d-met 2976MHz-re(ez a max),akkor stabilan csak egy wincsivel dolgozik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest