Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Detox_85
tag
A CPU teljesítményének növelését nem lehet úgy kezelni mint egy sablont. Minden proci más mértékben húzható, amit számtalan tényező befolyásol.
Az 5 FSB-s emelés után a ''CPU teszt'' ugye azt jelenti, hogy 100%-on járatod. OK. ''visszaveszem néhány FSB-vel, hogy ne fagyjon le a 10 perces teszt alatt...'' Ezután ráküldheted a stabilitástesztelőt és itt már csak rajtad múlik, hogy egy tartományban(FSB), meddig vizsgálod a CPU-t. Kezdetben még valszín hamar hibázik, később hagyatkozz az érzéseidre, hogy meddig hagyod rajta a tesztet.
''- adjak neki több feszültséget (procinak)'': Na ez már tönkrevághatja a procid. Kipróbáltam, minimálisat emeltem, de nekem nem jött be, így visszavettem.
Egyik elborult pillanatodban ráadhatsz minimálisat és a 3.2- őt enélkül valőszínű esélyed sincs elérni, de előbb meg kellene nézni mit tud alapfeszen a CPU-d.:DD
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen házat vegyek?
- Tesla topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest